"Ragyogás, Neked tervezve!"

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az egészségünk és szépségünk megőrzésére és helyreállítására, ezért a piacon is egyre több vitamin és étrend-kiegészítő jelenik meg ezek támogatására.

A GLOWW megalapításakor az volt a célunk, hogy létrehozzunk valami újat, amivel még nem találkozhattál Magyarországon. Ehhez külföldi termékek, kutatások és cikkek segítségét vettük igénybe, amelyek tanulmányozása közben találtunk rá a probiotikumok szépségápolásban nyújtott pozitív hatásaira. A határon túl, de leginkább az USA-ban már ismertek a probiotikus szépségápolási étrend-kiegészítők, így ezek nagyon jó alapot adtak a saját termékünkhöz, amelyet aztán a különböző szakmai cikkek és kutatások tudományosan is alátámasztottak.

Ezt követően elkezdődött az igazi munka, amelynek eredménye egy olyan komplex, tudományosan alátámaszott, hazai piacon újdonságnak tekinthető kollagén italpor, amely reményeink szerint megalapozza a probiotikus szépségápolási étrend-kiegészítők hazai piacát.

A GLOWW küldetése

Cégünk és márkánk küldetése kettős: segítsünk a nőknek magabiztosnak és egészségnek lenni a saját bőrükben, illetve hogy megismertessük az emberekkel a probiotikumok széleskörű pozitív hatását, ami a szépségápolásban is hasznosnak bizonyul.

Minden nő szereti szépnek és magabiztosnak érezni magát a saját bőrében, amihez fontos, hogy szellemileg és fizikálisan is egészségesek legyünk. Célunk, hogy termékeinkkel segítsünk Neked kialakítani egy tudatos, egészséges mindennapi rutint, amellyel a mentális és fizikai egészséged harmóniába kerülhet, hogy a lehető legjobb Önmagadként ragyoghass.

Cégünk elsősorban a szépségápolási étrend-kiegészítők terén szeretné a probiotikumokat ismertté és széles körben használatossá tenni, de az emésztésünk és bélflóránk egészsége általánosságban is nagyon fontos, hiszen immunrendszerünk 70%-a a bélrendszerünkben található. Éppen ezért másik feladatunknak tűztük ki, hogy kutatási eredmények és szakemberek segítségével edukáljuk a fogyasztókat az emésztésünk és bélflóránk fontosságáról, valamint hasznos tippekkel segítsük őket az egészséges bélrendszer elérésben.

Fontosnak tartjuk, hogy a termékeink tudományos alapokon álljanak, hiszen ezzel tudjuk vásárlóinknak biztosítani a termékbiztonságot és az eredményességet.

A termékek gyártása

Az egyik legfontosabb döntés, amit egy termékkel kapcsolatban meg kell hozni az az, hogy hol készüljön. A megbízhatóság és a minőség volt a két legfontosabb tényező számunkra, ezekből semmiképp nem akartunk engedni, ezért is esett a választásunk Magyarország egyik nagymúltú, Európában és az Egyesült Államokban is elismert gyártóüzemére, amely Szegeden található.

A Clear Skin Collagen gyártása szigorúan ellenőrzött körülmények között, minőségi alapanyagok felhasználásával történik, amit a GMP minősítés is alátámaszt.

A GMP (Good Manufacturing Practice) egy olyan nemzetközileg is egységesen elfogadott, szigorú gyártási gyakorlat, amelyet általában a gyógyszer- és élelmiszeriparban alkalmaznak a termékbiztonság és egyenletes termékminőség érdekében.

A gyártóüzem ezenkívül sikeres HACCP politikát alkalmaz, termelési folyamataik pedig az élelmiszerek minőségére és biztonságára vonatkozó szabványosított előírás, az ISO 22000:2018 standard szerint lettek kialakítva. Ez még nem minden, ugyanis az üzemet az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (U.S. Food and Drug Administration - FDA) az előírásoknak megfelelően bejegyzett gyártóhelyként tartja nyilván, ami igen nagy szó.

  • GMP minősítésű gyártóüzem

  • ISO 22000:2018 megfelelőség

  • FDA által elismert gyártóüzem

  • NNGYK által bejegyzett

Mit tartogat a jövő?

Annyit biztosan állíthatunk, hogy a Clear Skin Collagen még csak a kezdet. A célunk, hogy létrehozzunk egy termékcsaládot, ami a probiotikumok szerteágazó pozitív hatásával támogatja a szépség és egészség minden területét.

Terveink között szerepel többféle ízesítésű italpor, de azoknak is szeretnénk kedveskedni, akik nem szeretik az italport, így kollagén kapszula gyártása is várható. Célunk, hogy a lehető legjobban tudjunk alkalmazkodni a piaci és vásárlói igényekhez, úgyhogy nyugodtab oszd meg velünk ötleteidet, kéréseidet, tapasztalataidat.