Viszonteladóknak

Szeretnéd, ha a Te boltodban, webáruházadban vagy szalonodban is elérhető lenne a GLOWW Clear Skin Collagen? Semmi akadálya, vedd fel velünk a kapcsolatot a lentebb található űrlap kitöltésével vagy közvetlen e-mail üzenetben: info@glowwhungary.hu

Amennyiben az űrlap kitöltésével szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, kérjük a megjegyzés mezőbe írd meg nekünk, hogy hol értékesítenéd termékünket.

Kiket keresünk?

Vitaminokkal, étrend-kiegészítőkkel vagy szépségápolási termékekkel foglalkozó webshopod van? Offline üzlettel rendelkezel vagy éppen egy szépségszalonod van? Akkor Téged keresünk!

Amennyiben az egészség vagy szépség világában mozogsz, a Clear Skin Collagen biztosan megállja helyét a polcaidon.

Együttműködési feltételeink

Szeretnénk megkönnyíteni leendő partnerink munkáját, ezért együttműködési feltételeinket igyekeztünk a lehető legegyszerűbben kialakítani.

Nincsen elvárt minimális rendelési mennyiség és nem várjuk el, hogy folyamatosan készletet tarts a termékből. Egyszerre annyit rendelsz, amennyit jónak látsz, azonban az ingyenes szállítás csak nettó 30.000 forint felett érvényes, ezen összeghatár alatt a szállítás 1590 forint. A rendelési határidő 12 óra, amennyiben addig leadod a rendelést, a GLS futárszolgálat a következő munkanapon ki is szállítja a csomagot.

Az első rendelés leadásakor előzetes banki átutalást kérünk, ezután azonban 8 napos utólagos fizetési határidővel dolgozunk, amelyet virágzó együttműködés esetében 15 napra tudunk növelni.

Reméljük, hogy lesz lehetőségünk együtt dolgozni. Várjuk jelentkezésedet!

Kapcsolattartói űrlap